Arkenresan och Vincent van Gogh 19 jan 2019

NHKF samarbetade med Konstfrämjandeföreningen i Halland (med säte i Halmstad) och ordnade en konstresa den 19 januari 2019 till Arken Konstmuseum utanför Köpenhamn. Meningen var att vi skulle ha 25 platser i bussen per förening. Nu är det så att NHKF är en större förening och har också mycket konstintresserade medlemmar, vilket bidrog till att 39 av våra medlemmar deltog.

På nedvägen stannade vi till och hämtade Halmstadsborna för att strax efter stanna vid Hallandsåsen för att få en god smörgås med kaffe/te därtill.

Under resan ned till Arken föreläste sedan konstpedagog Rebecca Nordström mycket initierat och intressant om Vincent van Gogh. När vi steg av bussen utanför Arkens konstmuseum var vi väl förberedda och kunde därmed njuta desto mer av utställningen. Var och gick i sin egen takt och kunde stanna så länge man själv önskade vid utvalda verk.

Direkt när vi anlände till Arken visades vi in i en stor sal där det var fint dukat till oss på ett långt långt långbord. Vi serverades sedan av flinka trevliga servitörer en  riktigt god måltid. Vi hade i förväg bestämt om vi önskade kött, fisk eller vegetariskt. Det underlättade. Vi kunde också köpa till dricka efter smak och tycke.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *