8 Comments

    1. Tänk att det fungerar med denna blogg! Tack för ditt stöd Agneta. Fint om du kan påverka fler att skriva på detta upprop.

  1. Någonting saknas i Kungsbacka – Ett konstmuseum/konsthall i kvarteret Ejdern!

    1. Vi blir så glada för ditt stöd. Det vore fint om du har möjlighet att påverka fler att skriva på detta upprop!

  2. I takt med tiden ”nytänk och hållbarhet” är konst, kultur och innovation ett självklart måste. Att i samtakt nationellt och internationellt följa med! Shopping och konsumtion är inte längre målet med en utflykt eller resa! Upplevelser i form av inspiration, nytänk och konst o kultur är prio. En del passar på att shoppa när de ändå är där och kanske äta en lunch. Men ska vi attrahera besökare och eventuella sammarbetspartners, kontnärer och innovatörer mfl, behöver vi kunna erbjuda möjligheter i form av utrymme, teknik och intresse. För mig är det inte bara en självklarhet, utan ett måste om vi vill ligga i tiden och i framkant! Kulturhuset räcker inte längre till och vi saknar naturliga mötesplatser och öppna verkstäder.

    1. Tack Monica Gustavsson för ditt inlägg. Tänk om politikerna i Kungsbacka kunde läsa detta!

  3. Kungsbacka kommun kommer att vinna på att satsa på kulturen och även dess invånare och kulturabetare/konstnärer. Ett konstmuseum/kulturcenter höjer statusen på kommunen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *